Logo
Oferta Promotionala
 


Upper Shelf

Jurnalul lui Cathy

Pret: 19.99 LEI

Stoc: Stoc limitat

ISBN:
978-973-157-074-7

Cod de bare:


ADAUGA
IN COS

Jurnalul lui Cathy


de Stewart/Weisman/Brigg

din categoria Povesti/Povestiri
din colectia Cele mai frumoase povesti


In prima saptămană de la apariţie, in Octombrie 2006, in Statele Unite, s-au vandut in jur de 120.000 de exemplare, devenind bestseller-ul New York Times. De asemenea a fost publicată in peste 10 ţări, inclusiv in Marea Britanie, unde s-a bucurat de acelaşi succes, starnind interesul şi entuziasmul cititorului.
Jurnalul lui Cathy incepe in San Francisco, cand adolescenta Cathy, incercand să dea de urma iubitului său, se trezeşte intr-o lume a miturilor chinezeşti, a crimelor şi a imortalităţii. Cathy işi notează aventurile in jurnal şi aproape fiecare pagină este schiţată cu ilustraţii şi mazgaleli ale acesteia . Are o bună prietenă, Emma, pe jumătate chinezoaică, un iubit dubios, Victor, asociat cu tot felul de personaje bizare din Cartierul Chinezesc şi cu cercetări secrete la un institut de biologie. Lucrurile se complică in momentul in care colega lui Victor e găsită moartă şi Cathy, la randul ei, primeşte semnale că va avea aceeaşi soartă dacă se va incăpătana să rămană in preajma lui Victor.

Intrigată de comportamentul suspect al lui Victor, Cathy incepe o investigaţie pe cont propriu, ajutată de pe margine de prietena ei de nadejde, care ar putea sa concureze cu şanse mari o bază de date despre genetica şi tehnologia comunicaţiilor.
Finalul prozei deschide alte piste, iar misterul pe care autorii au pariat consistent poate să susţina continuarea poveştii intr-un nou volum, care e programat sa apară in curand.

Un blog (www.jurnalulluicathy.blogspot.com), un număr de telefon (021.311.74.04) unde poţi suna pentru a te interesa despre soarta eroinei, scrisori, desene, fotografii şi multe alte probe care certifică existenţa personajelor, toate aceste accesorii şi anexe vin la pachet cu povestea şi o completează.

Sean Steward este un autor experimentat de SF-uri şi fantasy, orientat, in ultima vreme, către literatura interactivă din spaţiul virtual, pe cand colegul său de semnatură, Jordan Weisman, e un exersat designer de jocuri video. Cei doi, care au lucrat impreună in compania de design de jocuri fondată de Weisman, au deschis o breşă in lumea editorială cu volumul interactiv iJurnalul lui Cathyi, apariţie care a generat chiar şi un site de discuţii, accesat de adolescenţi şi adulţi deopotrivă.
 

Recomandari din catalogul Erc Press:

   Oferta de Carte    Termeni si Conditii
   Politica de confidentialitate
   Protectia Consumatorilor - A.N.P.C.
   Solutionarea online a litigiilor

   © Copyright 2023 SC MEDIA ERC PRESS SRL
Site creat de:

Cum comand?

Utilizator:
Parola:
raman logat


Creeaza cont nou

Retele sociale




Fun stuff


Vrei sa asculti povesti audio?
Avem o sectiune special dedicata tie!
Povesti audio »

Ai chef de joaca?
Sectiunea de jocuri iti ofera sansa de a invata sa colorezi!
Jocuri »